Halmaji Általános Iskoláért Alapítvány

Kérjük 2015-ben is támogassa adója 1%-val a Halmaji Általános Iskoláért Alapítványt!

A kedvezményezett neve:
Halmaji Általános Iskoláért Alapítvány

A kedvezményezett adóazonosító száma:
18415681-1-05

http://iskola.halmaj.hu/index.php/iskolai-alapitvany/

Köszönjük az eddigi felajánlásokat és várjuk továbbra is támogatásukat, segítségüket!

Ha Ön egyéni vállalkozó

►2015.február 25-ig adhatja le adóbevallását (a 1353-as bevallási nyomtatványt), vele együtt az EGYSZA lapot, amely az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat.

Ha Ön önadózó

►Adóbevallását (a 1453-as bevallási nyomtatványt) és vele együtt az EGYSZA lapot (az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot) 2015. május 20-ig küldje el az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton).

Ha a munkáltatója készíti el az Ön adóbevallását

►Nyomtassa ki az EGYSZA lapot, majd töltse ki. Az EGYSZA lapot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. Ezután adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb 2015. május 10-ig.

Ha Ön már beküldte az adóbevallását, és utólag rendelkezik az adó 1 %-ról

►Nyomtassa ki és töltse ki az EGYSZA lapot. Az EGYSZA lapot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem tölti ki. Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz 2015. május 20-ig.

Ha az adóhatóság készíti el az Ön adóbevallását

►Postai vagy elektronikus úton ellenőrzés végett megküldött, az adóhatóság által már kitöltött adóbevallásában töltse ki az EGYSZA lapot és adóbevallásával együtt küldje vissza.